Top

Inscripcions per a la Berga Santpedor

Com inscriure's a la Berga Santpedor?

La inscripció a la Berga Santpedor es pot realitzar de diverses formes:

  • INSCRIPCIÓ ON-LINE: A la part superior del menú de l'esquerra, fer clic sobre Inscriure's on-line, i allà complimentar totes les dades que es demanen al formulari. El pagament amb aquesta opció serà mitjançant targeta de crèdit a través d'una passarel·la segura amb la nostra entitat bancària.
  • INSCRIPCIÓ PRESENCIAL: Us podeu dirigir a qualsevol dels establiments col·laboradors que es mostren a la part inferior del menú del lateral esquerra i fer allà la inscripció. La inscripció s'ha de pagar en metal·lic a l'establiment on es realitzi la inscripció.
  • INSCRIPCIÓ FORA DE TERMINI: Si ve'ns a última hora, i no s'han superat els 1.500 inscrits, et pots apuntar directament a la sortida de la Berga Santpedor el mateix dia 10 de novembre.

Preus inscripcions

Concepte Preu
Preu inscripció 22€
Preu inscripció socis/es 20€ *
Preu inscripció fora de termini 35€
Preu autobús Santpedor a Berga 10€
Preu assegurança 5€

* INSCRIPCIÓ SOCIS/ES: Les inscripcions per als socis del Centre Excursionista 2x2 només es poden realitzar al Local social del 2x2 o bé a través de la pàgina web d'inscripcions. Si les dades informades són correctes amb les que tenim a la base de dades de socis, automàticament s'aplicarà el descompte corresponent al preu de la inscripció.

Pertanyeu a alguna escola de bicicleta de muntanya o de córrer per la muntanya i voleu venir en grup a la Berga Santpedor? Contacteu amb nosaltres mitjançant el correu electrònic info@2x2.cat i estudiem la proposta que podem fer per ambdues part! Recolzem la participació dels més menuts de la casa!

Fins quan em puc inscriure a la Berga Santpedor?

Les inscripcions a traves de la pàgina web a la Berga Santpedor es tancaran el dissabte 9 de novembre a les 10:00am. Un cop tancades les inscripcions, si no s'ha superat el limit d'inscrits, serà possible inscriure's a la sortida de la Berga Santpedor al pavelló de Berga.
Les inscripcions als establiments col·laboradors de la Berga Santpedor es tancaran el divendres 8 de novembre a la tarda. Un cop tancades les inscripcions, si no s'ha superat el limit d'inscrits, serà possible inscriure's a la sortida de la Berga Santpedor al pavelló de Berga.
Les inscripcions a la Berga Santpedor estan limitades a 1.500 participants. Superat aquest límit, no serà possible inscriure's ni als establiments col·laboradors, ni a través de la pàgina web ni tampoc hi haurà la possibilitat de realitzar inscripcions fora de termini, el mateix dia de la Berga Santpedor.
Els menors d'edat que participin a la Berga Santpedor cal que ens facin arribar aquesta autorització degudament complimentada i signada pel pare/mare o tutor/a.
10 novembre: Berga - Santpedor 2024
Obertura inscripcions en breu

Consulta arribats