Top

Preguntes freqüents

A continuació hi ha algunes preguntes que ens feu habitualment, clica sobre la pregunta per veure la resposta. Per qualsevol aclariment, no dubte en contactar amb nosaltres mitjançant el correu electrònic info@2x2.cat.

Aquest servei no s'ofereix a causa del fet que els participants van arribant de forma gradual i caldrien forces autobusos per poder realitzar el transport sense haver d'esperar molta estona.

Si, hi haurà les dutxes de la zona esportiva de Santpedor disponibles per als participants de la Berga Santpedor.

L'organització no facilita cap tipus de servei de guardarroba. A nivell organitzatiu seria molt complicat a causa de la gran quantitat de participants.

En aquest sentit cada participant és autònom.

No és possible transportar animals amb els autobusos.

Per motius tècnics, no és possible entregar-vos la targeta de pas abans de diumenge. Haureu, doncs, de recollir-la al pavelló de Berga el mateix diumenge.

Per fer la Berga Santpedor és necessari fer dues inscripcions, una per a cada persona del tàndem.

Podeu descarregar l'autorització per a la participació del vostre fill/a menor d'edat des d'aquest enllaç. Un cop complimentat i signat, ens el pots fer arribar mitjançant el correu electrònic info@2x2.cat.

Si, per nosaltres no hi ha problema. Escull la opció E-Bike al fer la inscripció. Això sí, no la podràs endollar enlloc per carregar-la!

Si, no hi ha problema. Pràcticament la totalitat del recorregut es desenvolupa per pistes forestals aptes. Només hi ha uns pocs metres abans d'arribar a Casserres, que caldrà baixa de bicicleta.

Si, hi ha servei de cotxe escombra tant per als ciclistes com per als caminants que baixa fins a Santpedor.

10 novembre: Berga - Santpedor 2024: Propera obertura d'inscripcions Consulta arribats