Top

Notícies sobre la BS

A continuació es mostren les notícies relacionades amb la Berga Santpedor

Novetats a la Berga Santpedor 2021

Ja fa unes setmanes que les inscripcions tant a través de la pàgina web com dels establiments col·laboradors, estan funcionant a molt bon ritme i estem molt contents i il·lusionats per veure'ns a Berga en aquesta primera Berga Santpedor després de l'aturada obligada a causa del COVID.

Aquestes setmanes estem treballant de valent per fer que la Berga Santpedor 2021 sigui un èxit rotund. Amb aquesta finalitat avui us portem un parell de novetats al respecte.
 
Per una banda hem actualitzat els tracks per als GPS dels dos recorreguts. Hi ha alguns lleugers canvis respecte a les últimes edicions per alguns obres o per millorar el recorregut d'acord amb els diferents propietaris forestals, que amablement ens cedeixen el pas per les seves finques. Podeu trobar els recorreguts en aquesta pàgina: https://bergasantpedor.cat/recorregut.php
 
Per altre banda, després de consultar-ho amb les autoritats competents, confirmem que els participants a la Berga Santpedor podran fer ús de les dutxes de la zona esportiva de Santpedor al finalitzar la marxa.
 
Els propers dies, seguirem tenint novetats, i esperem poder-nos retrobar amb tots els amants de la bicicleta i de les sabatilles de correr o caminar a Berga el proper diumenge 14 de novembre!
 
Salut i muntanya!
Santpedor, dimecres 3 de novembre de 2021

Berga Santpedor 2021: En marxa!

Les inscripcions, tant a través de la pàgina web com als establiments. ja están disponibles, us esperem família.

Després d’un any de parèntesis obligat reprenem un clàssic de l’esport català.

Setmanes enrere teníem moltes consultes de participants demanant si aquest any seria possible. Doncs si, fa dies que estem modelant la nova edició amb les precaucions Covid.

Foto de la samarreta d'enguany.


Serà tot a punt perquè podeu gaudir d’aquesta nova aventura, una marxa no competitiva per sentir l’entorn durant tot el llarg recorregut. Natura, patrimoni, fauna... uns espais naturals que la historia ens ha anat preparant.

Us esperem a Berga el 14 de novembre, amb el maillot posat o les bambes de correr!

Salut i muntanya!
Santpedor, dimarts 12 d'octubre de 2021