Top

Notícies sobre la BS

A continuació es mostren les notícies relacionades amb la Berga Santpedor

Ja prou! Manifest del 2x2

Ja prou!

El Centre Excursionista 2x2 Santpedor manifesta i fa pública la seva defensa de la democràcia i de les institucions catalanes davant de les actuacions de l’Estat encaminades a castigar càrrecs electes i treballadors públics, que compleixen el mandat de les urnes, així com la de coartar la llibertat d’expressió i reunió de voluntaris i ciutadans, sota els principis de l’acció no violenta, la defensa dels drets humans i la preservació de la cohesió social.

Demanem el retorn a la normalitat democràtica. Rebutgem la judicialització de la política. Entenem que les querelles per rebel·lió, sedició i altres delictes contra el Govern i la Mesa del Parlament no són el camí per resoldre cap problema.

Exigim la llibertat de tots els empresonats per motius politics.

En aquest sentit i en concret per la travessa d’enguany de la Berga – Santpedor, es promouran algunes actuacions de protesta pacífica en les que, voluntàriament, us hi podreu afegir.

Santpedor, dimecres 8 de novembre de 2017

Inscripcions de la Berga Santpedor en marxa!

Ja fa unes setmanes que tenim les inscripcions de la Berga Santpedor en marxa, tant a través de la pàgina web www.bergasantpedor.cat com als establiment col·laboradors que pots consultar en aquest enllaç.

Avui, quan falten menys de dues setmanes us deixem un vídeo promocional per a l'edició d'enguany!

Us esperem a la Berga Santpedor 2017! Som-hi!!!!

Santpedor, dilluns 30 d'octubre de 2017

Inscripcions disponibles als establiments col·laboradors

Des d'aquest cap de setmana ja están disponibles les inscripcions a la Berga Santpedor 2016 als establiments col·laboradors. Podeu fer un cop d'ull als establiments col·laboradors en aquest enllaç.

Inscripcions Fartlek Berga Santpedor

Santpedor, diumenge 23 d'octubre de 2016

Vídeo promocional de la Berga Santpedor 2016

Es va acostant la Berga Santpedor 2016 i hem d'anar fent bullir l'olla. Us hem preparat un petit vídeo que us faran venir ganes de fer la Berga Santpedor:

I si ho heu vist al vídeo, l'arribada tornarà a ser a la plaça de l'ajuntament de Santpedor!!!!

Santpedor, dimarts 18 d'octubre de 2016

Berga Santpedor: Inscripcions obertes!

Des de fa ja uns dies que ja és possible inscriure's a la Berga Santpedor 2016 des de la web http://www.bergasantpedor.cat/. Una Berga Santpedor que compta amb energies renovades a l'organització i també amb alguna que altre novetat pel que fa a l'arribada a Santpedor.

Logo Berga Santpedor 2016

En breu, us presentarem les novetats!

Santpedor, divendres 7 d'octubre de 2016

BS2015: Vídeo Resum

Fa exactament un mes, molts de vosaltres estaveu pedelant o caminant per camins i pistes forestals entre Berga i Santpedor. Avui, per commemorar-ho, fem públic el vídeo resum de la Berga Santpedor 2015:

Des d'aquestes línies volem agraïr a Marc Forn Studio la tasca de gravació i muntatge i a Aerial Productions la gravació de les imatges aeries. Bona feina companys!

Santpedor, dimarts 8 de desembre de 2015

Guanyadors de Tracks de Cerdanya!

Bé, ja tenim els guanyadors per als 10 forfaits per a Tracks de Cerdanya que hem sortejat entre tots els participants a la Berga Santpedor i els likes que vau fer a la serva pàgina a Facebook. Aquests són els/les premiats/des!

Els premiats, ja ens explicareu l'experiència de la Tracks de Cerdanya, i els no premiats, perqùe no ho aneu a provar també? Té una pinta espectacular!

Més informació sobre la Tracks de Cerdanya aquí.

Santpedor, dijous 19 de novembre de 2015

Sorteig de material!!!

Ja la tenim aquí, un dia i mig ja serem a Berga apunt d'iniciar el camí fins a Santpedor. Per si us falta motivació per arribar a Santpedor, hem preparat un sorteig de material que ens han regalat diferents col·laboradors!

Ara mateix, a l'espera que ens vagin arribant els altres obsequis de les botigues us podem confirmar el següent:

  • Fartlek Santpedor: Obsequi de dues motxilles i dos conjunts de 2 pals
  • Deporvillage: Obsequi de samarretes tèrmiques, mallots de màniga llarga i bidons per a les bicis

Aquesta llista s'anirà ampliant a mesura que anem rebent els obsequis!

Vinga, somh-hi que diuemnge ens veiem a Berga!!!

Santpedor, divendres 6 de novembre de 2015

Un, dos, tres...Gravem!!

Una altre de les col·laboracions que enguany també repeteixen a la Berga Santpedor és la del Marc Forn Studio !

Ell serà l’encarregat d’immortalitzar en vídeo la Berga Santpedor 2015, com ja va fer, l’any passat amb el vídeo de l’edició 2014, i és que en Marc, és nostre càmera-man i el nostre editor!

Podeu veure el vídeo de la Berga Santpedor 2014 aquí:

Si el veieu, feu bona cara!!!

Santpedor, dimarts 3 de novembre de 2015

Anem escalfant motors!!!

Ens acostem a la Berga Santpedor, ja ho tenim a tocar, i per anar escalfant l’ambient, els amics de Sanfeliu Motors, concessionari oficial Nissan per al Bages i col·laborador amb la Berga Santpedor, vol fer-ne una de grossa!

La volen fer tant grossa que volen regalar un capsa regal Smart Box valorada en 100€ i a més a més, vehicle Nissan de lloguer gratuït per tot el cap de setmana escollit per disfrutar de la capsa regal!!!!!!

Com ho farem per regalar-la? Molt senzill. A l’arribada, a la zona esportiva de Santpedor hi haurà una furgoneta Nissan Evalia Camper exposada.

Només hi haureu de fer una foto i fer-nos-la arribar per correu electrònic a info@2x2.cat. Aquestes imatges les penjarem al Facebook del Centre Excursionista 2x2 Santpedor en un àlbum. De totes les fotos de l’àlbum, la que tingui més m’agrada, és la que s’endú la capsa regal + vehicle Nissan pel cap de setmana. Per tant, caldrà animar a les vostres amistats que facin m’agrada a la vostra foto!

Per participar al concurs cal que el participant hagi fet m’agrada a la pàgina del Facebook de Sanfeliu Motors i també de la pàgina del Facebook Centre Excursionista 2x2 Santpedor.

Santpedor, dimarts 3 de novembre de 2015

Col·laboradors de la BS: Ingrid Fotografia

Ja fa anys que comptem amb la seva col·laboració per la Berga Santpedor, i li estem agraïts perquè immortalitza moments de la Berga Santpedor amb unes fotos que ens encanten!! No sabeu de qui parlem? Parlem de Ingrid Currius Fotografia!!!

Als àlbums de fotos de la Berga Santpedor podeu trobar les fotos que ens ha fet en d’altres edicions, o bé podeu donar un cop d’ull a la seva pàgina web per veure-hi altres treballs que ha fet.

Poseu-vos ben guapos i feu bona cara que us la trobareu des de Berga fins a l’arribada!!!!

Les fotos que faci, les penjarem a l’àlbum de fotos de la BS 2015!!

Santpedor, divendres 30 d'octubre de 2015

Sortegem 10 forfaits de la Tracks de Cerdanya!

Entre tots els participants de la 31a Berga-Santpedor sortejarem 10 forfaits de la Tracks de la Cerdanya!

Per participar-hi només cal clicar m'agrada al Facebook del Centre Excursionista 2x2 Santpedor i al Facebook de Tracks de Cerdanya. Així de fàcil!

Els 10 forfaits seran vàlids per tota la temporada 2016 de Tracks de Cerdanya, des de l’1 de maig fins al 31 d’octubre.

El sorteig es farà el dia 16 de novembre i la llista dels 10 guanyadors es donarà a conèixer a través del mateix Facebook.

Molta sort! Ens veiem a la Berga-Santpedor!

Santpedor, divendres 30 d'octubre de 2015

Podeu estar tranquils!

Hi ha un tema molt important a la Berga Santpedor, per no dir el més important: la seguretat dels participants. No us podeu imaginar la logística i coordinació que hi ha al darrera de tot plegat, per exemple, amb els vehicles i motos de seguretat, el centre de coordinació que tenim a l’arribada, el suport de protecció civil de Berga o el suport de les policies locals i Mossos d’Esquadra entre altres!

Podeu estar tranquils però perquè a part de tots els nostres propis mitjans, treballem amb els millors. Tenim un equip mèdic format per metges, infermers, tècnics sanitaris, ambulàncies 4x4, clínica mòbil, etc.

Esperem que el dia de la Berga Santpedor estiguin ben tranquils i no hagin de treballar gens!

Santpedor, dijous 29 d'octubre de 2015

Ampans ens dona un cop de mà!

L’any passat, i per primer cop des que organitzem la Berga Santpedor, vam poder comptar amb la col·laboració d’un grup de voluntaris de la Fundació Ampans.

Després de valorar-ho, tant nosaltres com a organització de la Berga Santpedor com pels responsables d’Ampans i veient que l’experiència havia estat molt enriquidora per ambdues parts, hem decidit que enguany també puguem comptar amb la seva col·laboració a l’arribada a Santpedor!

Santpedor, dijous 29 d'octubre de 2015

Col·laboradors de la BS: Aerial Productions

Per segon any consecutiu, l'empresa Aerial Productions torna a col·laborar amb la gravació d'imatges aeries de la Berga Santpedor.

Aerial Productions és una empresa de Manresa especialitzada en la gravació d'imatges amb drones. Compta equips de gravació que s'adapten a les necessitats de cada esdeveniment.

Com que per nosaltres, la seguretat va per davant de tot, treballem amb a Aerial Productions, empresa habilitada per l'Agència Estatal de Seguretat Aeria (AESA) i disposa de tots els titols, permisos i assegurances necessàries!

Si el veieu volar el dia de la BS, no dubteu a saludar-lo!!!

Santpedor, dijous 29 d'octubre de 2015

Voleu caldo, dues tasses però Aneto!!

Ja és un clàssic, però enguany tampoc hi podia faltar! No, no estem parlant de cap personatge, sinó que estem parlant del Caldo Aneto.

El trobareu en alguns controls i també a la bossa d’obsequi que rebreu al arribar a Santpedor!!

Santpedor, dijous 29 d'octubre de 2015

Novetats a l’arribada!

Ja fa dies que us anem comunicant les novetats que afecten a la Berga Santpedor 2015 i la que us presentem a continuació afecta al sistema de cronometratge. Una de les novetats del nou sistema que hem dissenyat és que notifica a la pàgina web directament els participants a mesura que van arribant a Santpedor, i per tant, els vostres amics, seguidors o rivals podran veure en temps real, el vostre temps!

Ho trobareu tot en aquest enllaç: http://www.2x2.cat/bergasantpedor/arribats.php.

Santpedor, dijous 29 d'octubre de 2015

La Berga Santpedor una marxa verda!

A la Berga Santpedor, any rere any intentem anar millorant diversos aspectes, ja siguin interns, es a dir, només afecten a l’organització o bé externs, que és a dir que us afecten a vosaltres, els participants. Un dels aparts que cada any intentem millorar és la gestió dels residus que generem. És difícil però amb la col·laboració dels ajuntaments, intentem reciclar el màxim possible els envasos, cartrons, plàstics, fracció orgànica... Hi ha punts que hem de millorar encara i per fer-ho possible, seguirem treballant-hi!

En la línia de ser una marxa verda, comptem amb la col·laboració del concessionari Nissan per al Bages, Sanfeliu Motors, que ens cedeix durant tot el cap de setmana una furgoneta elèctrica que fem servir per tasques de logística. Amb aquest vehicle sense emissions contaminants, també som més verds!

Santpedor, dijous 29 d'octubre de 2015

Assitència mecànica a la BS!!

A falta de poc més d'una setmana per la Berga Santpedor, us expliquem una altre de les novetats d'enguany!

Els col·laboradors Bike & Pons de Manresa i Bicis Escapa de Sabadell oferiran un servei d'assitència mecànica a la Berga Santpedor.

Els trobareu a:

  • Al punt de sortida a Berga: Bicis Escapa
  • Al control de les Vilaredes: Bike & Pons
  • A l'arribada a Santpedor: Bicis Escapa

Si heu punxat o bé us falta un xic d'oli a la cadena, segur que us poden donar un cop de mà.

Santpedor, dijous 29 d'octubre de 2015

Tracks per a GPS actualitzats

Fa una estona que hem acabat d'actualitzar els tracks per al GPS de la Berga Santpedor 2015. Els podeu trobar juntament amb informació dels avituallaments en aquest enllaç.

Recordeu que el dia de la Berga Santpedor, per motius aliens al Centre Excursionista 2x2 Santpedor pot variar respecte al que indica el GPS. Les indicions vàlides serán les de paper.

Santpedor, dimarts 20 d'octubre de 2015

Concurs: Nissan et convida a la Berga Santpedor!

Vols guanyar una inscripció per la Berga Santpedor 2015?? Si la resposta és sí, continua llegint que Nissan i Sanfeliu Motors t'ho posen molt fàcil!!

Segueix els passos següents i només dependrà de tu i les teves amistats a Facebook per aconseguir una de les 3 inscripcions que sortegem cada setmana fins el dia de la Berga Santpedor:

  • Fes-te fan de la pàgina del Centre Excursionista 2x2 Santpedor a Facebook.
  • Fes-te fan de la pàgina de Sanfeliu Motors a Facebook.
  • Fes-te una foto amb qualsevol cosa que tingui a veure amb Nissan i/o Sanfeliu Motors i envia-la per correu electrònic a info@2x2.cat.
  • La foto o fotos les penjarem en un àlbum de fotos a Facebook i les 3 fotos que tinguin més M'agrada d'aquella setmana, s'enduen una inscripció cadascuna

Podeu trobar les bases del concurs en aquest enllaç.

Santpedor, dimarts 20 d'octubre de 2015

Nissan els millors cotxes per la Berga Santpedor 2015

Per segon any, el concessionari oficial de Nissan per al Bages, Sanfeliu Motors, col·labora amb la organització de la Berga Santpedor 2015.

Sanfeliu Motors posa a la nostra disposició un conjunt de vehicles 4x4 i furgonetes que ens ajuden en l'organització, ja sigui amb tasques logístiques com fent de vehicles de rescat o de premsa.

Aquest any però hi ha alguna sorpresa més... algun concurs... en breu us ho expliquem!

Des d'aquí volem agrair la col·laboració amb Sanfeliu Motors!

Santpedor, dissabte 17 d'octubre de 2015

Inscripcions obertes!!

La Berga Santpedor 2015, ja és a tocar, i des d'avui en tots els establiments col·laboradors que tenim ja podeu realitzar les vostres inscripcions i el pagament en metàlic.

Podeu trobar una llista de tots els establiments on fer inscripcions en aquest enllaç.

Recordeu que també us podeu inscriure a través d'aquesta pàgina web en el següent enllaç.

Vinga, no us encanteu!!!!

Santpedor, dissabte 17 d'octubre de 2015

Vídeo promocional de la Berga Santpedor 2015

Falta una mica més d'un mes per la Berga Santpedor i ja fa dies que treballem de valent per aconseguir que aquesta edició de la Berga Santpedor també sigui un èxit!

Avui, per recordar el que va donar de si la Berga Santpedor 2014 i fer-vos venir ganes per participar en l'edició d'enguany, us deixem un vídeo promocional que hem preparat.

Recordeu que les inscripcions on-line estan obertes i que d'aquí pocs dies també us podreu inscriure als diferents establiments col·laboradors.

Santpedor, dilluns 28 de setembre de 2015

BS2015: Inscripcions obertes

Ha arribat el final del mes d'agost i tal i com us varem dir fa uns mesos, hem obert les inscripcions per a la Berga Santpedor 2015.

De moment les inscripcions només estan disponibles a través de la pàgina web de la Berga Santpedor, i fins d'aquí a unes setmanes no estaran disponibles als diferents establiments col·laboradors.

Comentar-vos també una novetat pel que fa al tancament de les inscripcions, que enguany es tancaran el dimecres dia 4 de novembre a les 23.59 hores i no el divendres. Aquest canvi afecta tant als establiment col·laboradors com a la pàgina web.

Per a qualsevol consulta, no dubteu a contactar amb nosaltres.

Santpedor, dimecres 26 d'agost de 2015

Obertura inscripcions Berga Santpedor 2015

Arriba l'estiu i alguns ja esteu impacients perquè arribi el 8 de novembre per fer la Berga Santpedor i ja ens demaneu quan es podran fer les inscripcions. Bé, falten encara forces dies, però si no hi ha res de nou, obrirem les inscripcions a mitjants d'agost.

Us confirmarem la data d'aquí unes setmanes!

Mentrestant, aneu entrenant, i si teniu algun dubte i/o consulta, no dubteu en fer-nos-la arribar mitjançant el correu electrònic info@2x2.cat.

Santpedor, dissabte 20 de juny de 2015

Vídeo oficial de la Berga Santpedor 2014

Finalment ja tenim el vídeo oficial de la Berga Santpedor 2014. Des d'aquestes línies agraïm el treball de fimlació i edició del Marc Forn i de la gravació de les imatges aeries al Ramir Lanau.

Esperem que us agradi tant com a nosaltres, que no podem parar de veure'l!!!

Santpedor, dijous 4 de desembre de 2014

Teaser oficial vídeo Berga Santpedor 2014

Ja tenim les primeres imatges del video de la Berga Santpedor 2014. A continuació us deixem el teaser a mode de tastet mentre esperem la versió final!

Agraïr a Marc Forn i Ramir Lanau per les imatges i muntatge del vídeo! Enhorabona!!

Santpedor, dimarts 25 de novembre de 2014

Nissan, vehicles oficials de la Berga Santpedor 2014

Sanfeliu Motors, consecionari oficial de Nissan a Manresa, ens cedeix enguany alguns vehicles per a la organització de la Berga Santpedor 2014!

A més a més, a l'arribada, a la zona esportiva de Santpedor hi haurà exposada en primícia la nova Nissan Evalia Camper! Veniu-la a veure!!

Santpedor, dijous 6 de novembre de 2014

Col·laboració amb Ampans

A l'arribada de la Berga Santpedor 2014 comptarem amb la inestimable col·laboració d'un grup de voluntaris de la Fundació Ampans! Sens dubte, serà una valuosa experència tant per nosaltres com pels voluntaris!

Des d'aquestes línies, volem agraïr a la Fundació Ampans la bona disposició per col·laborar amb el Centre Excursionista 2x2 Santpedor.

Santpedor, dijous 6 de novembre de 2014

Serveis mèdics de la Berga Santpedor

Aquesta setmana varem tancar l'acord amb l'empresa que que fa la cobertura sanitària de la Berga Santpedor. Vitam és una empresa especialitzada a donar assistència, atenció i transport d'accidentats en esdeveniments esportius. Té un flota de vehicles especialment preparats i equipats per arribar fins al punt més complicat del recorregut.

Esperem que tinguin ben poca feina el dia 16 de novembre!

Santpedor, divendres 3 d'octubre de 2014

Vídeo promocional de la Berga Santpedor 2014

El Toni Puiggros, membre de la junta del Centre Excursionista ha muntat aquest vídeo de promoció de la Berga Santpedor 2014! El podeu veure a continuació

Esperem que us agradi i que el 16 de novembre sigueu vosaltres als que sortiu al vídeo!

Santpedor, dimarts 30 de setembre de 2014

Nova arribada a Santpedor

Com cada any, un cop finalitzada la Berga Santpedor, i sense massa temps per descansar, ens trobem per fer-ne la valoració. En aquesta reunió es parla una mica de tot. Tothom fa comentaris i hi diu la seva.

Un dels temes que es va comentar en l'avaluació de l'edició 2013 va ser la perillositat que es genera al poble de Santpedor en ferarribar més de 1.300 bicicletes pel nucli antic mentre la gent va a comprar el diari o el pa.

Amb aquesta informació, des de la junta del Centre Excursionista 2x2 ens vam posar a treballar per mirar de trobar una solució a aquesta problemàtica.

Es van plantejar diverses opcions, i després de valorar els punts a favor i els punts en contra de cadascuna de les opcions, vàrem decidir que l'arribada de la Berga Santpedor 2014 es faria a la zona esportiva de Santpedor.

Aquí us deixem un mapa de la zona:

En breu penjarem els tracks per a GPS amb aquesta novetat.

Santpedor, dilluns 9 de juny de 2014

Presentació de la nova pàgina web

Si esteu llegint això és que heu arribat a la nova pàgina web de la Berga Santpedor.

Després d'anys amb una pàgina web més aviat pobra i complicada d'entendre hem treballat aquest aspecte i hem renovat la pàgina. També hem cregut necessari fer-ho per celebrar la 30ª edició de la Berga Santpedor. Amb la renovació hem volgut que us fos més fàcil, senzill i agradable navegar-hi.

Esperem que us agradi, que la trobeu maca i que us sigui útil!

Per qualsevol consulta, suggeriment o queixa, no dubteu en contactar amb nosaltres a info@2x2.cat

Santpedor, dilluns 9 de juny de 2014