Top

Preguntes freqüents

A continuació hi ha algunes preguntes que ens feu habitualment i la seva resposta. Per qualsevol aclariment, no dubte en contactar amb nosaltres mitjançant el correu electrònic info@2x2.cat.

1-. Hi ha servei d'autobús per anar de Santpedor a Berga un cop acabada la cursa?

Aquest servei no s'ofereix a causa del fet que els participants van arribant de forma gradual i caldrien forces autobusos per poder realitzar el transport sense haver d'esperar molta estona.

2-. Hi ha servei de dutxes a l'arribada?

L'organització posa a disposició de tots/es els participants el servei de dutxes a la zona esportiva de Santpedor.

3-. Hi ha servei de guardarroba?

L'organització no facilita cap tipus de servei de guardarroba. A nivell organitzatiu seria molt complicat a causa de la gran quantitat de participants.

4-. Com pujo la bicicleta fins a Berga si vaig sol?

Fa uns anys havíem arribat a carregar camions de grans dimensions amb bicicletes per portar-les fins a Berga, però a causa de la seva complexitat (carregar 1.300 bicicletes sense que cap prengui mal) es va deixar de fer. Actualment, cadascú és autònom en aquest aspecte. Pots deixar un missatge al nostre Facebook o Twitter per veure si hi ha algú que us pugui ajudar

5-. Es poden transportar animals amb els autobusos de Santpedor Berga?

No és possible transportar animals amb els autobusos.

6-. He fet la meva inscripció a través de la pàgina web i voldria recollir la targeta de pas abans de diumenge, és possible?

Per motius tècnics, no és possible entregar-vos la targeta de pas abans de diumenge. Haureu, doncs, de recollir-la al pavelló de Berga el mateix diumenge.

7-. Volem fer la Berga Santpedor en tàndem, cal fer una o dues inscripcions?

Per fer la Berga Santpedor és necessari fer dues inscripcions, una per a cada persona del tàndem.

8-. Vull inscriure al meu fill/a menor d'edat a la Berga Santpedor. On puc descarregar l'autorització que demaneu?

Podeu descarregar l'autorització per a la participació del vostre fill/a menor d'edat des d'aquest enllaç. Un com complimentat i signat, ens el pots fer arribar mitjançant el correu electrònic info@2x2.cat.

9-. Es pot realitzar la Berga Santpedor amb bicicleta elèctrica?

Si, per nosaltres no hi ha problema. Escull la opció E-Bike al fer la inscripció. Això sí, no la podràs endollar enlloc per carregar-la!

11 Novembre: Berga - Santpedor 2018: Inscripcions obertes Inscriu-te aquí