TRANSPORT DE BICICLETES DE SANTPEDOR A BERGA

DEGUT A LES POQUES INSCRIPCIONS REALITZADES A UNA SETMANA DE LA BERGA SANTPEDOR, L'EMPRESA ENJOY PYRINEES NO OFERIRÀ AQUEST SERVEI.

Amb la finalitat de facilitar la logísitica als participants, enguany, des del Club Esportiu 2x2 Santpedor hem establert un conveni de col·laboració amb una empresa especialista i dedicada de transport de bicicletes. En aquest cas, el transport sortirà de Santpedor el dia de la Berga Santpedor i pujarà les bicicletes fins a Berga.

El servei de transport de bicicletes és extern a la organització de la Berga Santpedor i al Club Esportiu 2x2 Santpedor i serà realitzat per l'empresa:

ENJOY PYRINEES S.L
Plaça de la Vila nº 10
17170 Amer (Girona)
972 430 413 | 646 027 372
CIF: B55140438

Al ser un servei ofert per una empresa externa i que la inscripció i el pagament el realitza el/la participant directament amb l'empresa ENJOY PYRINEES S.L., eximeix el Club Esportiu 2x2 Santpedor de qualsevol responsabilitat derivada d'aquest servei.

El preu per a aquest servei és de 15€ per bicicleta i s'ha d'abonar a ENJOY PYRINEES S.L. Aquest import inclou el servei de transport i una assegurança. El preu no inclou el servei de transport del participant, que si ho desitja, pot contractar el servei d'autobús al realitzar la seva inscripció a la Berga Santpedor.

IMPORTANT: Només es realitzarà el servei de transport de bicicletes si hi ha un mínim de 35 inscripcions.

En relació al procediment de la reserva necessitaríem que la gent interessada ens enviés un correu a info@bicicarril.com amb les seves dades personals:

En el cas que 2 o 3 persones (família, grup d’amics...) vulguin fer la reserva del servei de transport de bicicletes però el pagament només el faci un d’ells, necessitaríem que ens passessin les dades de cada un d’ells i que ens especifiquessin qui dels 2 o 3 faria el pagament i el seu corresponent correu electrònic (en el cas que no sigui el mateix des del que ens han enviat la petició del servei de transport de bicicletes).

Per últim, pel que respecte al pagament, una vegada tinguem més de 35 inscrits, els contactarem via correu electrònic amb el nostre número de compte per tal que ens facin una transferència.

La càrrega de les bicicletes als vehicles de transport s'efectuarà des de les 5.30 fins les 7.00 a la Plaça del Sindicat de Santpedor i l'arribada a Berga serà aproximadament a les 7.45 hores al pavelló d'esports.


DEGUT A LES POQUES INSCRIPCIONS REALITZADES A UNA SETMANA DE LA BERGA SANTPEDOR, L'EMPRESA ENJOY PYRINEES NO OFERIRÀ AQUEST SERVEI.